Alf Galfvensjö

Välkommen

Ibland behöver man stöd eller nya perspektiv för att kunna lösa problem i livet. Eller för att utvecklas och gå vidare. Som terapeut, coach eller stöd kommer jag in i ett rum som min klient har berättat om. I det rummet hjälps vi åt att tända ljuset och rikta det mot delar som tidigare varit i mörker. Du väljer själv i vilken takt du vill ta dig igenom rummet och hur djupt du vill gå när du börjar titta på saker som tidigare varit dolda. Jag finns där för att hjälpa dig att tända och rikta ljuset och inte snubbla. Med fasthet och empati.

Individuell terapi

När du vill bättre förstå och bryta gamla mönster, känner att det finns sådant i livet du vill förändra och förbättra, eller vid t ex kris eller låg självkänsla.

Läs mer

Stödsamtal / rådgivning

Många känner att de inte behöver terapi, utan snarare hjälp att hantera en svår situation och komma vidare. Det kan vara i samband med separation, om man förlorat jobbet, sorg, konflikter på jobbet och liknande

Läs mer

Parterapi

Sanningen är att nästan alla par upplever perioder då relationen inte fungerar så bra. Det är normalt att man hamnar i svackor. Och det är klokt att ta hjälp för att komma ur dem.

Läs mer

Resor och retreater 

Upptäck Kreta bortom massturismen – bad, vandring, mat & utveckling

14-21 oktober & 21-28 oktober 2016

Kom ensam eller som par, gå lite djupare och ha samtidigt gott om tid att upptäcka och utforska Kretas vilda och oexploaterade sydkust.

Läs mer

 

Coaching

Coaching är en metod som kan hjälpa dig om du känner att du inte kommer vidare på det sätt du vill, i arbetslivet eller privat.

Läs mer

Terapi online

Vid behov av akut terapi eller efter några inledande samtal kan vi arbeta tillsammans över Skype.

Läs mer

Organisation

Med uppemot 15 års praktisk erfarenhet som organisationskonsult skräddarsyr jag stöd och förstärkning i utvecklings- och förändringsprocesser samt konfliktlösning. 

Läs mer

Bakgrund

De riktigt bra terapeuterna jag har träffat har aldrig berättat för mig vad jag ska göra. De har istället hjälpt mig att finna mina svar. De har hjälpt mig att växa i svåra situationer som är en del av livet. Det sättet att arbeta är det viktigaste jag lärt mig och jag har tagit det med mig in i mitt eget arbete som terapeut/coach och organisationskonsult.

Läs mer

Översättningar

Nedanstående böcker är ett axplock av vad jag har gjort som översättare under 1990- och 2000-talen. De jag särskilt gärna vill rekommendera är böcker som jag vet har inspirerat och hjälpt många människor, inte minst mig själv: de tre av Dalai Lama är minst sagt inspirerande, Samtal med Gud-serien har fått en enorm …

Läs mer

_DSC3494

Bättre  tillsammans - parterapi

Vid parterapi arbetar jag ofta tillsammans med min partner, Jivan Dios. Vi har utvecklat ett sätt att arbeta tillsammans med par som har många fördelar, och vi har även workshops för par i Stockholm och på Kreta.

Läs mer