Referenser

-”Tusen tack för all hjälp du givit mig och tack för att du tog emot mig när jag som mest behövde det. Det betyder enormt mycket för mig.”

 

-”Tack för allt, utan dig hade vi varit skilda.”

 

-”Blir helt rörd. Jag tycker att det var ett supergivande möte vi hade och “läxorna” vi fick bifogade ska jag gå igenom redan ikväll. Energin mellan oss är helt plötsligt helt omvänd. Från destruktiv till snäll. Detta är verkligen en häftig upplevelse, och jag är väldigt tacksam för den. Nu måste vi bara jobba vidare på detta och se till att den positiva energin blir till standardenergin.

Om vi tillsammans bestämmer oss för att vara öppna för arbete så kommer det här vara en av de mest givande grejer vi går igenom tillsammans.”

 

-”Tack för ett GIVANDE möte idag! SUPERbra att ni lät det ta den tid det behövde! Det gjorde stor skillnad att både X och jag hann utveckla!”

 

-”Tack, menar verkligen att jag tycker att det är bra och att du hjälper mig sortera ut dessa svåra saker.”

 

-”Sessionerna hos dig var guld värda och de fick mig verkligen att byta perspektiv och se på mig själv och mina relationer på ett annat sätt. När jag pratar med vänner som har grubblerier så tipsar jag dem alltid om dig om de bor i Stockholm. Jag kommer absolut att kontakta dig igen när jag känner att jag har behov att prata.”

 

-”Lika givande som vanligt att möta dig. Tack! Jag är glad att jag hittat dig:)”

 

-”Imponerad av Ditt sätt att jobba och din empati och insikt.

Du hjälper mig att hitta tillbaka till mig själv:) ”

 

-”Hej bästaste Alf!

Tusen tack för igår så värdefullt och berörande!”

 

-”Tack Alf ! Jag sa ju vid vårt första möte att jag ville ”känna av vår kemi” och jag känner att jag hittat rätt. Jag känner verkligen att våra möten ger mig energi och bra tankar. Du har ett bra sätt att leda samtalen som gör det lätt att slappna av. Jag tittade på videon inatt och den är grymt inspirerande och jag har redan skickat den till flera av mina vänner.”

 

-”Jag har gått igenom stora processer efter jag gick i terapi hos dig. Idag har mycket, som jag då bekymrade mig om, läkts – helats. Min relation till mig själv har blivit starkare. Jag vågar ta mera plats och sätta gränser. Det jag tar mest med mig från terapitiden hos dig, är familjekonstellationen!!! Att känna och se, hur olika relationer i min familj har format mig och övriga familjemedlemmar. Jag ser det ofta i samspelet med mina ljuvliga barnbarn, en stor gåva!!!”

 

-”Jag är så mycket lättare när jag åker från dig.Du är bra!”

 

-”Jag tycker att det har varit mycket givande, känner mig redan tryggare i mig själv, säkrare på att jag faktiskt är rätt bra! 🙂 När jag känner mig glad och nöjd med mig själv så får jag mer energi som jag kan ge till andra, inte minst till X. Ska bli spännande att göra övningen, ser fram emot vårt möte nästa vecka!”

 

-”Jag blir påmind om saker som jag glömmer bort och kommer till nya insikter. Det har verkligen betytt jättemycket för mig att träffa dig och prata, har verkligen fört mig framåt i livet. Stort tack Alf.”

 

-”Jag vill fortsätta att komma till dig för det har hjälpt mig så mycket. Jag tycker att du är en fantastisk person som jag känner mig mycket trygg med.”

 

-”Du ska ha ett stort tack för allt! Du har en fantastisk empati och förståelse och gav mig de stöd och den insikt jag behövde när jag krisade. Jag var nog mer slutkörd än jag fattade själv.”

 

-”Tack för mötet igår och för ditt mail med länkarna som jag kommer att ta till mig.

 

-”Du hjälper mig med insikter och verktyg om och i min situation som jag verkligen behöver för att kunna bättre förstå, hantera och lösa mitt dilemma.”

 

-”Jag skickar detta vidare men rekommenderar även dig. Du har ju grymt track record för de jag förmedlat som i sin tur förmedlat osv :). ”

 

-”Its been so good for me talking to you and you have given me a lot of support and inspiration over the past months. I will keep on working to find and expand that space of creativity and safety within myself and return to it.”

 

-”Jag vill återigen tacka dig Alf för mötena vi hade. Jag tror inte att jag har varit i det stabila tillståndet jag är i nu sedan jag var en liten och glad snorunge. Bamsekram till dig! Ha en god start på det nya året, tack för videon och tack för allt du har gjort för mig. Ta hand om dig!”

 

-”Du gav mig verktyg så att jag kunde uppfatta och se saker mer än vad jag gjiorde tidigare. Tack!”

 

-”Sessionerna med dig har hjälpt mig mycket! Jag känner mig alltid stärkt av att träffa dig, alltid mycket mer tillfreds och gladare. Du får mig att tänka i mer positiva banor och är väldigt peppande. Du hjälper mig att lyfta blicken högre. Och jag har lärt mig jättemycket om relationer i allmänhet och av vikten att stå upp för sig själv, och om hur andra fungerar.”

 

-”Jag har tänkt på våra samtal och är väldigt tacksam över att vi hade dem. Kan börja med att säga att mina föräldrar blev jätteglada och hela dynamiken mellan dem, mig och min partner har blivit mycket bättre.”

 

-”Du (och jag själv!) har gjort underverk i mitt och mina anhörigas liv. Så många fina insikter.”

 

-”Våra sessioner var helt avgörande för mitt välbefinnande, jag tror inte jag hade varit den jag är idag utan våra sessioner. Det har varit så viktigt för mig att gå in i mig själv, lära mig mina känslor och hur jag yttrar dem och varför det kommer sig.”

 

-”Våra sessioner var toppen! Du hade alltid ett lättsamt sätt och var/är lätt att prata med. Du inger förtroende. Jag upplever dig som trygg och mycket kompetent.”

 

-”Jag känner att våra samtal har gjort mig till mer den personen jag själv är innerst inne och att jag ser saker från ett annat perspektiv än innan. Jag har mycket lättare att diskutera saker nu än innan då jag tänker efter på vad som faktiskt händer och inte bara flyr eller blir arg … Du är en underbar person som kommer med otroligt smarta saker och det kändes som vi tänkte likadant och det gjorde det så lätt för mig att förstå sakerna du pratade om! Jag kommer absolut komma till dig igen så fort jag känner att det klämmer någonstans!”

 

-”Tycker tillfällena hos dig satte igång tankar och en sorts lugn. Du har liksom den effekten😌.”